Dubolimburg voor bouwprofessionelen

Dubolimburg helpt architecten en aannemers om duurzaamheid in de dagelijkse praktijk toe te passen. 

We organiseren op gezette tijden infosessies en excursies naar interessante voorbeeldprojecten.

Op zoek naar jou als aannemer/architect!

Dubolimburg werkt graag samen met de bouwsector. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar aannemers en architecten voor onze projecten.

Voor de Asbestverwijderingscampagne stellen we een aannemerscollectief samen voor het professioneel en veilig detecteren en verwijderen van asbest in particuliere woningen. Interesse? Vul de volgende documenten in, en bezorg ze via mail aan karen.smets@dubolimburg.be:

Binnen het project C-REAL stellen we een aannemers- en architectencollectief samen voor het professioneel renoveren van appartementsgebouwen. In totaal worden er 20 appartementsgebouwen - goed voor 200 wooneenheden - gerenoveerd. Ook particuliere woningen worden aangepakt. Interesse? Klik hier voor je aanmelding als architect, of hier als aannemer.

Wil je ons beter leren kennen? Tijdens de jaarlijkse Aandag nodigen we bouwprofessionelen uit voor een plezante netwerkavond.

Volg Dubolimburg op 

IK WIL MEER INFO OVER HET AANBOD VOOR BOUWPROFESSIONELEN

Uw achtergrond

Om u de juiste informatie op onze website te bezorgen vragen we u uw (professionele) achtergrond op te geven. Zo kunnen we u persoonlijk relevante informatie aanbieden. Indien u dit niet wenst kan u voor de optie "Andere" kiezen.