Zonhoven isoleert

Zonhoven wil met het project ‘Zonhoven Isoleert’ de uitdagingen van de klimaatverandering aanpakken. Dubolimburg en De Huisdokter zullen - samen met een aantal andere partners - bewoners en/of eigenaars - professioneel adviseren en ondersteunen. ‘Zonhoven isoleert’ loopt tot 2024

ADVIES OP MAAT... VAN DE HUISDOKTER

De Huisdokter van Dubolimburg zal onafhankelijk en objectief maatadvies aan huis geven alle deelnemers van de actie. Je krijgt info over de mogelijkheden om energie te besparen (isolatie, ventilatie, verwarming, gedragsverandering, …), hernieuwbare energie op te wekken en de woning leefbaarder, comfortabeler en future proof te maken. 
Wil je enkel informatie over wat je kan doen, dan stopt hierna de ondersteuning.
Wil je ook geholpen worden met de beoordeling van de offerte, opvolging van de werkzaamheden, aanvraag van subsidies, financieringsmogelijkheden, … dan loopt de ondersteuning verder. Je kan je ook inschrijven voor een samenaankoop - optioneel, dus niet verplicht - waarbij een grondig gescreende firma de werken uitvoert en waardoor de prijs van je renovatieproject verlaagt. 

Je kan wanneer je maar wil in het project in- of uitstappen.

Meer info: leefmilieu@zonhoven.be - 011 81 05 26

Partners Zonhoven Isoleert: De Huisdokter, Dubolimburg, Stebo, Logo’s, VormingPlus en SVK Midden-Limburg.

Andere projecten

Advies groendak (particulieren)

Asbestverwijdering

Appartementen

C-REAL

Uw achtergrond

Om u de juiste informatie op onze website te bezorgen vragen we u uw (professionele) achtergrond op te geven. Zo kunnen we u persoonlijk relevante informatie aanbieden. Indien u dit niet wenst kan u voor de optie "Andere" kiezen.