Infosessie Asbestverwijderingscampagne (voor ambtenaren)

13 April 22

Begin mei gaat de Asbestverwijderingscampagne van Dubolimburg van start. Dubolimburg zal samen met geselecteerde aannemers - op een professionele en veilige manier - overgaan tot het effectief detecteren, verwijderen en afvoeren van asbesthoudende materialen in dak, gevel en leidingisolatie. Er zijn belangrijke premies voorzien voor wie samen met Dubolimburg zijn/haar asbest laat verwijderen.

Op dinsdag 3 mei (van 10 tot 11 uur) geven we alle Limburgse ambtenaren de volledige uitleg over de campagne in een online-sessie. We vertellen u alles over de precieze werkwijze, over de manier waarop wij samen uw inwoners (kunnen) helpen en alle premies. U krijgt uiteraard de kans om uw vragen te stellen. 

Op de Dubolimburg AanDag - een namiddag vol interessante (praktijk)sessies voor ambtenaren - van donderdag 12 mei krijgt u alle communicatiematerialen, stroomschema's en andere documenten van de Asbestverwijderingscampagne die u in uw dagelijkse werking kan gebruiken. 

Schrijf je hier in voor de onlinesessie van de asbestverwijderingscampagne van dinsdag 3 mei.

Schrijf je hier in voor de AanDag van donderdag 12 mei in de Corda Campus.


Nieuws

Lees verder 20 June 2022

Tijdens recente verbouwingswerken bij Maarten en Greet uit Houthalen vermoedde een loodgieter asbest in de leidingsisolatie. Dubolimburg stuurde experts ter plaatse. ‘De service was …

Lees verder 15 June 2022

Dubolimburg breidt haar werking verder uit en is daarom op zoek naar een nieuwe Huisdokter m/v/x voor de versterking van het team.

Lees verder 13 June 2022

Sinds 2018 moet er in bepaalde gevallen bij de sloop- renovatie of ontmantelingswerken van gebouwen een sloopopvolgingsplan worden opgemaakt. Op dinsdag 28 juni organiseert de VVSG…

Bekijk alle nieuwsberichten