Infosessie Asbestverwijderingscampagne (voor ambtenaren)

13 April 22  

Begin mei gaat de Asbestverwijderingscampagne van Dubolimburg van start. Dubolimburg zal samen met geselecteerde aannemers - op een professionele en veilige manier - overgaan tot het effectief detecteren, verwijderen en afvoeren van asbesthoudende materialen in dak, gevel en leidingisolatie. Er zijn belangrijke premies voorzien voor wie samen met Dubolimburg zijn/haar asbest laat verwijderen.

Op dinsdag 3 mei (van 10 tot 11 uur) geven we alle Limburgse ambtenaren de volledige uitleg over de campagne in een online-sessie. We vertellen u alles over de precieze werkwijze, over de manier waarop wij samen uw inwoners (kunnen) helpen en alle premies. U krijgt uiteraard de kans om uw vragen te stellen. 

Op de Dubolimburg AanDag - een namiddag vol interessante (praktijk)sessies voor ambtenaren - van donderdag 12 mei krijgt u alle communicatiematerialen, stroomschema's en andere documenten van de Asbestverwijderingscampagne die u in uw dagelijkse werking kan gebruiken. 

Schrijf je hier in voor de onlinesessie van de asbestverwijderingscampagne van dinsdag 3 mei.

Schrijf je hier in voor de AanDag van donderdag 12 mei in de Corda Campus.


Nieuws

Lees verder 18 September 2023
Bouwsector Overheid Particulier Renovatie EPC

Op 12 mei 2023 keurde de Vlaamse Regering een geactualiseerd Ontwerp Vlaams Energie- en Klimaatplan 2021-2030 goed. In dit geactualiseerde klimaatplan voegt de Vlaamse Regering een…

Lees verder 18 September 2023
Bouwsector Overheid Particulier Vacature

Dubolimburg breidt haar werking verder uit en is daarom op zoek naar een Technisch Adviseur Renovatie (M/V/X voor de versterking van het team.

Lees verder 18 September 2023
Bouwsector Overheid Particulier Asbest Premie-subsidie

Asbest is een gevaar voor de volksgezondheid. Verschillende soorten kanker kunnen het gevolg zijn van blootstelling aan asbest: longkanker, strottenhoofdkanker en…

Bekijk alle nieuwsberichten

Uw achtergrond

Om u de juiste informatie op onze website te bezorgen vragen we u uw (professionele) achtergrond op te geven. Zo kunnen we u persoonlijk relevante informatie aanbieden. Indien u dit niet wenst kan u voor de optie "Andere" kiezen.