De Huisdokter gaat VIRTUEEL!

30 March 20

Omwille van de coronacrisis komt de Huisdokter tot nader order niet meer aan huis. MAAR... mensen die deze periode willen gebruiken om te renoveren of bouwen, kunnen beroep doen op de VIRTUELE HUISDOKTER. Dat betekent dat je van op afstand, maar nog steeds op maat het juiste advies krijgt, waardoor je bouwproject geen extra vertraging hoeft op te lopen.

Hoe werkt een virtueel Huisdokterbezoek?

Nadat je een AFSPRAAK hebt gemaakt, neemt de Huisdokter telefonisch contact met je op. Hij zal je een document doorsturen met daarin een aantal gerichte vragen. Hij zal je ook vragen om enkele foto's te maken. Aan de hand van je antwoorden en de foto's zal hij je telefonisch adviseren en informeren wat betreft eventuele maatregelen en de volgorde daarvan. De Huisdokter kan ook via Skype, Zoom of een ander online communicatietool zijn bevindingen verduidelijken.
Achteraf krijg je - zoals bij een gewoon huisbezoek - een Renovatierapport met daarin de geschreven bevindingen van de Huisdokter, aangevuld met relevante informatie op maat.
Een virtueel Huisdokterbezoek kost 50 euro.

Bouwplanadvies voor nieuwbouw

Ook nieuwbouwers kunnen in deze coronatijden rekenen op het advies van De Huisdokter. Hier verandert niets wezenlijk: je maakt een AFSPRAAK, je stuurt een pdf van je bouwplannen door en de Huisdokter neemt telefonisch contact met je op om - na grondige analyse van de plannen - zijn bevindingen te bespreken. Je krijgt achteraf een geschreven dossier met advies op maat.
Een virtueel Bouwplanadvies kost 50 euro.

Quickscans: snel antwoorden op concrete vragen

Heb je slechts enkele concrete vragen over isoleren, ventileren, verwarmen of hernieuwbare energie? De Huisdokter geeft je telefonisch antwoord tijdens een gratis Quickscan.  Ook hier maak je eerst een AFSPRAAK.


Nieuws

Lees verder 11 September 2020

Op vrijdag 11 september 2020 ging het C-REAL-project officieel van start. In C-REAL-project bundelen kredietverlener Onesto, Dubolimburg en de provincie Limburg de krachten om…

Lees verder 01 July 2020

Op dinsdag 30 juni stelde Dubolimburg zijn Asbestverwijderingscampagne voor tijdens een webinar voor ambtenaren. Hoe werkt de campagne? Wie kan deelnemen? Wat kan je als ambtenaar…

Lees verder 27 June 2020

Door het grote succes van het Huisdokteraanbod zijn we op zoek naar een bijkomende Huisdokter oftewel een enthousiaste collega die op freelance basis projecten rond duurzaam (ver)bou…

Bekijk alle nieuwsberichten