Aandag 2024: bekijk de foto's!

15 April 24   Bouwsector Overheid Financing Aandag

Was het een feest? Ja, dat was het! Meer dan 130 bouwprofessionelen genoten op donderdag 21 maart in de Hasseltse Corda Campus van het inspirerende verhaal van ex-Belgian Cat Ann Wauters en lieten zich betoveren door de magie van goochelaar Anthony Holt. Achteraf klonken we op de nieuwe samenwerking met architecten, aannemers, syndici en lokale ambtenaren.

Bekijk HIER alle foto's


Nieuws

Lees verder 16 May 2024
Bouwsector Overheid Particulier Dubolimburg

Dubolimburg verwelkomt zijn nieuwe coördinator/dagelijks bestuurder! Ronny Kuppens (54) neemt vanaf nu de dagelijkse leiding over van Paul Claes, die met welverdiend pensioen vertrekt.

Lees verder 16 May 2024
Bouwsector Renovatie

Bent u werkzaam in een kleine of middelgrote onderneming in de bouwsector zoals aannemer, architect, studiebureau of producent/verdeler van bouwproducten of -software? Voor het…

Lees verder 13 May 2024
Overheid Water Klimaatverandering

Om ons weerbaar te maken tegen de effecten van de klimaatverandering kiest Vlaanderen in het Vlaams Klimaatadaptatieplan resoluut voor een groenblauwe metamorfose van onze bebouwde…

Bekijk alle nieuwsberichten

Uw achtergrond

Om u de juiste informatie op onze website te bezorgen vragen we u uw (professionele) achtergrond op te geven. Zo kunnen we u persoonlijk relevante informatie aanbieden. Indien u dit niet wenst kan u voor de optie "Andere" kiezen.