AanDag: bekijk de foto's!

17 May 22

Dubolimburg trakteerde drie doelgroepen op de AanDag, een dag vol inspirerende sessies op donderdag 12 mei. Zowel studenten, lokale besturen en bouwprofessionelen genoten van infosessies in de Hasseltse Corda Campus.

De Dubolimburg AanDag gaf ruimte aan duurzame ideeën en concepten in de Corda Campus in Hasselt.

In de ochtend namen meer dan 250 studenten deel, in de namiddag - gereserveerd voor lokale besturen - ging Limburgse ambtenaren dieper in op onder andere stedenbouwkundige verordeningen versus klimaatmaatregelen. We sloten de dag af met een avondsessie met improvisatietheater van Foute Vrienden en een netwerkreceptie.

Bekijk HIER de foto's!


Nieuws

Lees verder 20 June 2022

Tijdens recente verbouwingswerken bij Maarten en Greet uit Houthalen vermoedde een loodgieter asbest in de leidingsisolatie. Dubolimburg stuurde experts ter plaatse. ‘De service was …

Lees verder 15 June 2022

Dubolimburg breidt haar werking verder uit en is daarom op zoek naar een nieuwe Huisdokter m/v/x voor de versterking van het team.

Lees verder 13 June 2022

Sinds 2018 moet er in bepaalde gevallen bij de sloop- renovatie of ontmantelingswerken van gebouwen een sloopopvolgingsplan worden opgemaakt. Op dinsdag 28 juni organiseert de VVSG…

Bekijk alle nieuwsberichten