Nieuw in woningpas: bereken je groenblauwpeil

05 June 23   Overheid Particulier Water Klimaatverandering

Sinds eind mei kunnen woningeigenaars de klimaatbestendigheid van hun perceel berekenen én toevoegen aan hun woningpas door de integratie van de tool ‘groenblauwpeil’. Je komt op die manier eenvoudig te weten of je perceel goed bestand is tegen felle regen en periodes van droogte.

Scoort je eigendom minder goed? Dan krijg je tips om zijn woning en tuin beter te beschermen tegen de gevolgen van de klimaatverandering.

Dankzij de tool ‘groenblauwpeil’ kan je tijdig maatregelen nemen om eventuele schade aan de eigendom ten gevolge van de klimaatverandering te beperken.

 


Nieuws

Lees verder 18 September 2023
Bouwsector Overheid Particulier Renovatie EPC

Op 12 mei 2023 keurde de Vlaamse Regering een geactualiseerd Ontwerp Vlaams Energie- en Klimaatplan 2021-2030 goed. In dit geactualiseerde klimaatplan voegt de Vlaamse Regering een…

Lees verder 18 September 2023
Bouwsector Overheid Particulier Vacature

Dubolimburg breidt haar werking verder uit en is daarom op zoek naar een Technisch Adviseur Renovatie (M/V/X voor de versterking van het team.

Lees verder 18 September 2023
Bouwsector Overheid Particulier Asbest Premie-subsidie

Asbest is een gevaar voor de volksgezondheid. Verschillende soorten kanker kunnen het gevolg zijn van blootstelling aan asbest: longkanker, strottenhoofdkanker en…

Bekijk alle nieuwsberichten

Uw achtergrond

Om u de juiste informatie op onze website te bezorgen vragen we u uw (professionele) achtergrond op te geven. Zo kunnen we u persoonlijk relevante informatie aanbieden. Indien u dit niet wenst kan u voor de optie "Andere" kiezen.