Opleiding voor syndici op 5 oktober in Genk

05
Oct
  • 15:00
  • Genk

Bouwsector Overheid Energie Verwarming Appartementen

C-REAL en C-REAL GENK willen de renovatiegraad van appartementsgebouwen verhogen en verbeteren, met een focus op een kwalitatieve uitvoering van de (geplande) renovatie. Op donderdag 5 oktober nodigen we syndici en eigenaren uit in de schouwburg van het stadhuis van Genk voor een opleiding en een VME-café wat betreft de collectieve renovatie van appartementsgebouwen.

De opleiding (van 15u tot 18u) is exclusief voor syndici. De opleiding is erkend door het BIV, het beroepsinstituut van vastgoedmakelaars. Het VME-cafe (19-20u30) is bedoeld voor zowel syndici als eigenaren van (enkel) Genkse appartementsgebouwen.

Wij voorzien voor de deelnemers van de opleiding een broodjeslunch (om 18u). We sluiten af met een (open) netwerkreceptie (vanaf 20u30).

Dit is het programma:

OPLEIDING

15u Introductie door schepen Toon Vandeurzen
15u05 Financiële tools voor VME's + nieuwe premies MijnVerbouwPremie door Joris Piette (Onesto)
15u30 VEKA renovatiemasterplannen door Karen Smets (Dubolimburg)
16u30 Nieuwe verplichtingen en praktische topics wat betreft elektrificatie (zonnepanelen en laadpalen) door Nanette Huysmans (Dubolimburg)
17u30 Vervanging verwarmingsinstallatie en verplichte verwarmingsaudit: concrete oplossingen door Jelle Bosmans (Dubolimburg)
18u00 Broodjeslunch

SCHRIJF JE IN VOOR DE OPLEIDING EN/OF INFOSESSIE

Uw achtergrond

Om u de juiste informatie op onze website te bezorgen vragen we u uw (professionele) achtergrond op te geven. Zo kunnen we u persoonlijk relevante informatie aanbieden. Indien u dit niet wenst kan u voor de optie "Andere" kiezen.