Excursie The Exploded View

08
Jun
  • 09:30
  • Kamp C (Westerlo)

Overheid Circulair Biobased

Dubolimburg organiseert een gratis excursie voor de ambtenaren (duurzaamheid, milieu, wonen, technische diensten) van onze partnergemeenten naar The Exploded View Beyond Building (Kamp C, Westerlo). Deze tijdelijke, uiterst relevante tentoonstelling omvat meer dan 100 biobased bouwtoepassingen en circulaire bouwmethoden en vertelt het verhaal van de veranderende waardeketen waar het deel van is. Het paviljoen van The Exploded View Beyond Building werd bedacht en ontworpen door Biobased Creations.  
OPGELET: deze excursie is exclusief voorbehouden voor ambtenaren van onze partnergemeenten. Het aantal plaatsen is beperkt: per partnergemeente kunnen maximaal twee ambtenaren inschrijven.

The Exploded View?

The Exploded View Beyond Building gaat verder in op de thematiek van de biogebaseerde en circulaire bouwmaterialen. De tentoonstelling laat zien welke toepassingen vandaag, morgen en overmorgen op de markt zullen zijn en hoe alle schakels in de keten hierin een rol spelen: van grondstof bij de landbouwer tot marktklare bouwtoepassing. 

Alle informatie over de materialen, methoden en het verhaal van The Exploded View lees je hier.


Uw achtergrond

Om u de juiste informatie op onze website te bezorgen vragen we u uw (professionele) achtergrond op te geven. Zo kunnen we u persoonlijk relevante informatie aanbieden. Indien u dit niet wenst kan u voor de optie "Andere" kiezen.